Geur: Fondant / Chocolade

Smaak: Toetsen van noten

Intensiteit 10

Aroma profiel: Intens

 

Belmio Ristretto:

Deze intense espresso pakt uit met een pittig aroma van fondantchocolade. Geniet van een volle, ronde smaak met toetsen van noten. Deze koffie is volledig op basis van hoogwaardige Arabica bonen, vandaar het verfijnd smaakpalet.


Geur: Noten

Smaak: Tannine van zwarte thee

Intensiteit: 7 (evenwichtig)

 

Belmio Largo:

Een zachte, evenwichtige lungo met een subtiel aroma van noten. Het smaakpalet is zacht en vol. Ervaar een pittige nasmaak van zwarte thee tannines.

 

Geur: Granen en karamel (stroopwafel)

Intensiteit: 5 (mild)

Fruitig

Belmio Delicato:

Deze fluweelzachte lungo heeft een licht zoet aroma dat doet denken aan granen en de karamel van stroopwafels. Een verslavend tussendoortje!

 


Uitverkocht

Geur: toetsen van hout en graan, hint van melkchocolade

Smaak: Citrus

Intensiteit: 8 (evenwichtig)

Gebalanceerd

 

Belmio Vivace:

Typisch voor deze lungo zijn het complexe aroma van hout en granen en de hint van melkchocolade. De subtiele nasmaak van citrus maakt het plaatje af.


Geur: Zacht en kruidig

Smaak: Walnoot

Intensiteit: 9 (sterk)

Intens

 

Belmio risoluto:

Deze stevige espresso verwelkomt je met een zacht en kruidig aroma. De ronde body en de lange nasmaak van walnoten zorgen voor een vol gevoel in de mond. Met zijn subtiel zuurtje is hij de gedroomde opkikker.


De Belmio "Lovers Collection" is een box met 3 verrassende smaken:

 

Belmio Valentina:

Geur: Hazelnoot

Smaak: Milde Fondantchocolade

Intensiteit 5 (mild)

Fruitig

Een zachte, gebalanceerde lungo met een romige body. Zijn aroma is licht floraal, met een boventoon van hazelnoot. Geniet van de fijne nasmaak van milde fondantchocolade.

 

Belmio Aphrodicia:

Geur: Haver & Truffel

Intensiteit: 6 (evenwichtig)

Gebalanceerd

Een milde, evenwichtige lungo met een aangenaam warm aroma van haver en een vleugje truffel. Deze subtiele melange heeft een licht mondgevoel, een prikkelend zuurtje en een heerlijk lange nasmaak.

 

Belmio Seducio:

Geur: Gedroogde vruchten (Pruim)

Smaak: Sinaasappelzeste

Intensiteit: 8 (Sterk)

Intens

Ontdek een levendige espresso met een aroma van gedroogde vruchten. De combinatie van de ronde, zachte textuur en het zurige van sinaasappelzeste zorgen voor een sprankelende nasmaak.