CLASSIC COLLECTION: LUNGO - ESPRESSO


ORGANIC COLLECTION: SINGLE ORIGIN - BIO


FLAVOURED COLLECTION: SPECIALS


Belmio® capsules zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in Nespresso®*-toestellen. Ze zijn compatibel met alle gangbare modellen: INISSIA, PIXIE, GRAN MAESTRIA, LATTISSIMA TOUCH, LATTISSIMA ONE, KITCHEN AID, ESSENZA MINI, ESSENZA PLUS, CREATISTA PLUS, CREATISTA UNO, CITIZ, LATISSIMA PRO, KRUPS ATELIER. – extern gecontroleerd door SGS Belgium NV.

Belmio capsules zijn niet compatibel met professionele & built-in toestellen.

*Nespresso® is een merk van een derde partij en niet verbonden met Belmoca.

 


HUN VERHAAL

UNLEASH THE EXPERIENCE!

De geur van koffie, die je tegemoet komt, prikkelt je zintuigen keer op keer. En terecht! Toch gaat er veel van dat overheerlijke aroma verloren tijdens het malen van gebrande koffiebonen.

Bij Belmio® is dat gelukkig anders. De aluminium capsules beschermen dit zwarte goud tegen zuurstof, licht en vocht, waardoor het rijke aroma bewaard blijft. Probeer het gewoon zelf! Zet een kopje Belmio®, stap achteruit en bereid je voor op een explosie van smaken en aroma’s bij jou thuis!

 

MADE IN BELGIUM

Voor jou is alleen het beste goed genoeg. En gelijk heb je! Je koffiemoment is heilig. Belmio’s eigen meesterkoffiebrander selecteert de allerbeste Arabica- & Robusta-bonen van over heel de wereld. Hij creëert unieke mélanges die gebrand en verpakt worden in België. 

Belmio® koffie is 100% ‘made in Belgium’!

LAAT JE VERRASSEN DOOR DUURZAAM GECERTIFICEERDE KOFFIE!

Deze aluminium capsules zijn 100% recycleerbaar en bevatten bovendien enkel duurzame koffie. Alle koffies van Belmio® zijn Rainforest Alliance®, Fair Trade® en/of biologisch gecertificeerd. 

De groene kikker van Rainforest Alliance® is een symbool van ecologische, sociale en economische duurzaamheid en is te vinden op landbouw- en bosproducten over de hele wereld. Het label besteedt aandacht aan milieuvriendelijke landbouwpraktijken voor de bescherming en het behoud van biodiversiteit. 

Fair Trade garandeert goede arbeidsomstandigheden en omvat eveneens een reeks milieucriteria. Het label biedt (financiële) ondersteuning aan de landbouwer en zijn gemeenschap, d.m.v. een minimumprijs en een premie. 

Al hun biologische koffies worden op een duurzame manier geproduceerd en geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen en meststoffen.

Kies jouw favoriete Belmio koffie uit de klassieke blends, de gearomatiseerde Flavoured Collectie of de biologische Single Origin Collectie.