CLASSIC COLLECTION: LUNGO - ESPRESSO


ORGANIC COLLECTION: SINGLE ORIGIN - BIO


Wie is Belmio?

Hun missie? Om je een heerlijke koffiepauze te geven die de hele dag een glimlach op je gezicht tovert.

Vanaf het allereerste begin hebben ze zich ingezet om geweldige, duurzame koffie te maken en de wereld een gelukkiger plek te maken. Ze geloven ook sterk in persoonlijke smaakverschillen, daarom serveren ze gearomatiseerde koffie in plaats van zich alleen op gewone koffie te concentreren.

Hun master blenders selecteren de beste Arabica  en Robusta bonen van over de hele wereld om de perfecte blend te creëren. Wist je dat hun masterblenders alleen gespecialiseerde natuurlijke aroma's gebruiken en dat hun cafeïnevrije koffievariëteiten worden gemaakt zonder enige chemische processen? Zij geloven in dingen goed doen; koffie is een natuurproduct en dat moet wat hen betreft zo blijven.

Ze willen jouw leven gemakkelijker maken, daarom kan je hun koffie vinden in handige aluminium capsules die compatibel zijn met Nespresso Original-machines. Belmoca is niet gelieerd aan, onderschreven of gesponsord door Nespresso.

BELMIO IS...

 

Een explosie van positieve energie.
In een zee vol zwarte koffiepakketten durven ze anders te zijn. Heerlijke gearomatiseerde koffie met een druk op de knop, voor iedereen elk moment van de dag iets anders! Dat je je unieke zelf bent, brengt hen de vreugde en inspiratie die ze nodig hebben om nieuwe smaken te blijven creëren. Waarom probeer je het niet zelf uit? Maak gewoon je kopje Belmio, sluit je ogen en ontketen de ervaring!

Daring &Different
Ze zijn ambitieus en niet bang om hun eigen pad te volgen, zelfs als dat betekent dat ze een paar conventies moeten breken.

Vindingrijk
Ze zien geen problemen, alleen uitdagingen die oplossingen nodig hebben. Ze zijn flexibel, wendbaar en ingenieus.

Gepassioneerd en dynamisch
Ze zijn jong en dynamisch en enthousiast over wat ze doen.

Toegewijd
Zij geloven in het goed doen van dingen, van het selecteren van de beste koffiebonen tot het creëren van premium melanges en compromisloze kwaliteitscontrole in elke fase.

Made in Belgium
Alleen de beste koffie is goed genoeg voor jou, en terecht! Je koffiemoment is heilig. Belmio's team van meesterkoffiebranders en koffie-experts selecteert de allerbeste Arabica en Robusta bonen van over de hele wereld en creëert unieke melanges die in België worden gebrand en verpakt.

Belmio koffie is 'made in Belgium'!

 

KOSTBARE BELMIO AROMA GUARD

Als het om koffie gaat, is aroma alles. Ons reukvermogen laat de smaakpapillen tintelen, maar veel van dat bedwelmende aroma gaat verloren wanneer koffiebonen worden gemalen.

Betreed de ingenieuze mensen van Belmio die hun eigen 'aroma guard' hebben ontwikkeld, met het volle, rijke aroma en de smaak van versgemalen koffie waar je van kan genieten. De aromabeschermer bewaart en beschermt hun koffie tegen oxidatie, licht en vochtigheid tijdens zijn reis, van verse boon tot branden en van malen tot de dampende koffiemok injouw handen. Al het aroma en de smaak is verzegeld in een luchtdichte, recyclebare aluminium capsule die zo vol sensatie zit dat hij klaar is om te barsten.

 

Het Rainforest Alliance-zegel op de Belmio-koffieverpakking

De groene Rainforest Alliance® kikker is een symbool van ecologische, sociale en economische duurzaamheid en is te vinden op boerderij- en bosproducten over de hele wereld, waaronder onze eigen Belmio-koffieverpakking. Het label richt zich op milieuvriendelijke landbouwpraktijken en het behoud en de groei van biodiversiteit.

Ze zijn er trots op om het nieuwe Rainforest Alliance-zegel op hun verpakking te gebruiken, dat garandeert dat de Belmio-koffie die jij koopt de  3 P's respecteert.(People - Planet - Profit)

Het nieuwe Rainforest Alliance-zegel staat sinds 2018 op de verpakking van bijna al hun koffieproducten (aluminiumcapsules). De overige vier producten zijn biologisch gecertificeerd. 

Het zegel vertegenwoordigt hun partnerschap met de Rainforest Alliance. Het belichaamt Belmio's samenwerking met RFA naar een visie van een duurzaamheidspad op basis van continue verbetering, transparantie en gedeelde verantwoordelijkheid tussen boeren en bedrijven om hun missie te bereiken: een betere toekomst creëren voor mens en natuur door verantwoord ondernemen het nieuwe normaal te maken.