De geschiedenis van "Must Espresso" is nog jong, maar de droom van haar oprichters berust op solide ervaring in de industrie: een team van professionals die hun vaardigheden hebben aangescherpt in de ontwikkeling van een speciale technologie om water te verkrijgen met uitstekende eigenschappen, specifiek voor koffieautomaten.

Na jaren van onderzoek en werk is de koffiewereld niet alleen een passie, maar een missie geworden. Een product van hoge kwaliteit doordat het leveranciers selecteert met uitstekende onbewerkte koffie.

combineer tijd en temperatuur om de eigenaardigheden van elk mengsel te verbeteren. De resultaten worden gegarandeerd door samenwerking met deskundige Coffee Masters die de juiste melanges voor de internationale markt formuleren.

 

Must Espresso Italiano is een handelsmerk van Ultramar Caffè Srl, een Italiaans bedrijf dat koffie, oplosbare thee en theeblaadjes produceert, verpakt in zelf-beschermde capsules die compatibel zijn met Nespresso * en Dolce Gusto *. Laatst aangekomen, de nieuwe biologisch afbreekbare barrière-capsule, die ook kan worden opgeruimd in huishoudelijk organisch afval. Een reeks fijne koffiebonenmengsels completeert het aanbod.
In het merk en in het brede assortiment van Must-koffie zit alle Italiaanse traditie voor de meest geliefde drank ter wereld. Een cultuur en een ritueel geboren in het prachtige land dat vandaag nieuw leven vindt in de heuvels van Marche. De Must-producten worden zorgvuldig gevolgd door de selectie van de granen, om te roosteren, van het maken van de blends tot de verpakking, met bijzondere aandacht voor traditie, innovatie en kwaliteit.