Welkom op onze speciale online-Koningsmarkt pagina. Deze pagina staat vol van leuke acties en prijsvragen. Een bestelling plaatsen is niet altijd nodig om in de prijzen te vallen. 

 

 


Lukt het jou om Koning Willem-Alexander op onze website te vinden? Stuur dan een mailtje naar info@koffiegeluk.nl en vertel ons waar hij uithangt. Stuur je het juiste antwoord, dan maak jij kans op een Barts Beans koffiepakket. In dit pakket zitten de beste koffiebonen en een mok in een luxe geschenkdoos.

 

Niet gewonnen? Bekijk dan eens ons assortiment Barts Beans op onze pagina. 


Wat moet je doen? 

1. Maak een leuke foto van jouw oranje (koffie)momentje

2. Plaats deze op social media

3. Tag in deze foto Koffiegeluk.nl

4. Maak kans op de Your Gift Card t.w.v. € 25,- vrij te besteden


Eindhoven kent vele leuke koffiezaken waaronder Coffeelab, een mooie koffiezaak in het hart van Eindhoven. Wij komen hier regelmatig en genieten dan van het uitzicht en de mooie oude elementen in deze zaak. Klik op de link voor meer informatie over Coffeelab.


Plaats jij op 24 april t/m 27 april een bestelling met Nespresso capsules in onze webshop, dan doe je automatische mee met deze leuke actie. Wij hebben 5 proefpakketten te verloten, dus win..win..win..

De naam Koffiekompaan zegt het eigenlijk al: Koffie Vrienden.

Deze actie is dan ook voor jou en je vrienden.

Tag op onze social media kanalen 3 vrienden met wie jij dit pakket zou willen delen.


Win 300 gram koffiebonen in blik!!

 

Weet jij hoeveel hotspots wij zijn tegen gekomen op onze tour door Eindhoven? Geef het ons door via deze link en maak kans op 300 gram heerlijke koffiebonen van Keikoffie.

 

Niet gewonnen? Bekijk dan eens het assortiment Keikoffie op onze site.


DEZE PAGINA IS MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: