Keikoffie Specials:

Uitverkocht

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ KOFFIEGELUK.NL

Ook in filtermaling!

 

Volle rokerige whiskey taste in combinatie met smaakvolle koffiebonen. De alcohol is verdampt tijdens het bereidingsproces (al zijn er berichten van klanten dat er wel degelijk wat gevoeld wordt)

 

Groene koffiebonen, ongebrand, gelegd op het vat in Whiskey. Na een rijpingsperiode van enkele weken wordt deze special gebrand tot een unieke koffie. Een aanrader als digestief. 


Leuk als geschenk, verrassing voor je gasten of gewoon voor de echte whiskey genieter!

 

 

Onze whiskey coffee is ook verkrijgbaar in een stoer blik van 300 gram.

Leuk om cadeau te geven.

 

NU MET EASY OPENER & AFSLUITER. HANDIG OM KOFFIE LUCHDICHT TE BEWAREN. 


Waar het begon met Keikoffie 

Ze zijn ooit begonnen in een bus, de eerste mobiele koffiebranderij van Nederland. Daarna is het snel gegaan! Ze openden in 2018 hun branderij in hun pand in Bunschoten -Spakenburg. Hierna zijn ze gegroeid naar een volwaardige koffiebranderij waar zij als enige in Nederland op hout branden.

Keikoffie 

Het idee is ontstaan in Amersfoort de 'Kei' stad, vandaar de naam Keikoffie. Hun doelstelling is om top kwaliteit koffie, milieuvriendelijk gebrand, en tegen een normale prijs op de markt te brengen. Voor iedereen toegankelijk! 
 
Zij vinden het uiteindelijk vooral belangrijk om te doen wat zij leuk vinden: Lekkere koffie maken!
 
Milieu

Zij zijn zich bewust van het milieu en gebruiken daarom geen fossiele brandstoffen. Zij gebruiken hout, een circulair product, om hun koffiebonen te branden.
 

 

 

WOOD ROASTED COFFEE

 

Hun assortiment koffiebonen bestaat uit verschillende koffiesoorten uit verschillende landen.

Zij branden dagelijks in hun eigen koffiebranderij en waar zij heel trots op zijn; zij branden op hout.

Aardgas is er straks niet meer en Keikoffie doet hier iets mee. Op hout branden brengt andere aroma's met zich mee dan op aardgas. In hout zitten suikers maar ook harsen. Dit heeft allemaal een positieve uitwerking op de koffiebonen!