Keikoffie Specials:

Cadeautip

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ KOFFIEGELUK.NL

Ook in filtermaling!

 

Volle rokerige whiskey taste in combinatie met smaakvolle koffiebonen. De alcohol is verdampt tijdens het bereidingsproces (al zijn er berichten van klanten dat er wel degelijk wat gevoeld wordt)

 

Groene koffiebonen, ongebrand, gelegd op het vat in Whiskey. Na een rijpingsperiode van enkele weken wordt deze special gebrand tot een unieke koffie. Een aanrader als digestief. 


Leuk als geschenk, verrassing voor je gasten of gewoon voor de echte whiskey genieter!

 

 

Onze whiskey coffee is ook verkrijgbaar in een stoer blik van 300 gram.

Leuk om cadeau te geven.

 

NU MET EASY OPENER & AFSLUITER. HANDIG OM KOFFIE LUCHDICHT TE BEWAREN. 


Waar het begon met Keikoffie 

Wij zijn ooit begonnen in een bus, de eerste mobiele koffiebranderij van Nederland. Daarna is het snel gegaan! We openden in 2018 onze branderij in ons pand in Bunschoten -Spakenburg. Hierna zijn we gegroeid naar een volwaardige koffiebranderij waar wij als enige in Nederland op hout branden.

Keikoffie 

Het idee is ontstaan in Amersfoort de 'Kei' stad, vandaar de naam Keikoffie. Onze doelstelling is om top kwaliteit koffie, milieuvriendelijk gebrand, en tegen een normale prijs op de markt te brengen. Voor iedereen toegankelijk! 
 
Wij vinden het uiteindelijk vooral belangrijk om te doen wat wij leuk vinden: Lekkere koffie maken!
 
Milieu

Wij zijn ons bewust van het milieu en gebruiken daarom geen fossiele brandstoffen. Wij gebruiken hout, een circulair product, om onze koffiebonen te branden.
 

 

 

WOOD ROASTED COFFEE

 

Ons assortiment koffiebonen bestaat uit verschillende koffiesoorten uit verschillende landen.

Wij branden dagelijks in onze eigen koffiebranderij en waar wij heel trots op zijn; wij branden op hout.

Aardgas is er straks niet meer en Keikoffie doet hier iets mee. Op hout branden brengt andere aroma's met zich mee dan op aardgas. In hout zitten suikers maar ook harsen. Dit heeft allemaal een positieve uitwerking op de koffiebonen!