Lactosevrij en Glutenvrij

Dolce Gusto 

Omdat er op dit moment onduidelijkheid is over de bevoorrading van Foodness, zijn wij opzoek gegaan naar vergelijkbare alternatieven:

Ginseng

Specials

Vegan

Thee

Chocolademelk

Orzo

Dolce Gusto apparaten


Oplosdranken


Thee in zakjes


Koekjes/snacks


Glazen/bekers


Lactosevrij en Glutenvrij

Over Foodness

Dankzij twintig jaar ervaring en innovatie op de voedingsmarkt is FoodNess een van de meest erkende Italiaanse bedrijven die gespecialiseerd zijn in wellness producten.

Het is een voortdurend evoluerend en groeiend bedrijf dat elke dag werkt om tegemoet te komen aan nieuwe behoeften en eetgewoonten door middel van grote investeringen in onderzoek en ontwikkeling.

Het bedrijf heeft een sterke visie op de toekomst, waarbij de selectie en kwaliteit van hun ingrediënten het allerbelangrijkste is. Hun doel is welzijn voor dagelijks gebruik ontwikkelen dat wordt ondersteund door geavanceerde productiefaciliteiten en door hooggekwalificeerd technisch personeel in hun 4 kantoren in Italië.

Lactosevrij en Glutenvrij
Lactosevrij en Glutenvrij

Foodness is er voor iedereen!

 

Een capsule voor elk soort pauze die in het teken staat van welzijn!

Alle producten zijn gecreëerd met het idee dat iedereen ervan moet kunnen genieten: mensen met intoleranties, sporters, veganisten, iedereen die bezig is met zijn voeding, maar ook fijnproevers!

 

Voor iedereen is er een speciale smaak in een capsule gecreëerd!
Er zijn veel verschillende behoeften en veel verschillende smaken! Foodness zoekt in hun producten naar het juiste evenwicht tussen wat je best kan vermijden en wat goed voor je is: zij vermijden suiker, allergenen en additieven en geven de voorkeur aan bijzondere en eeuwenoude  plantenextracten.

 

 

Voor de verpakkingen gebruikt Foodness  alleen papier dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en toeleveringsketens, het is zelfs FSC-gecertificeerd.

Lactosevrij en Glutenvrij

Kies je voor de Dolce Gusto compatibele capsules? Ze zijn gemaakt van plastic en zijn 100% recycleerbaar, je kan ze gemakkelijk scheiden en bij het plastic afval doen om ze een nieuwe leven te geven..
De Nespresso  compatibles hebben geen impact op het milieu, omdat ze 100% composteerbaar zijn.

Lactosevrij en Glutenvrij