De leukste koffie cadeautjes vind je op onze speciale cadeautjes pagina. Hier mag onze F.R.I.E.N.D.S lijn zeker niet ontbreken.

Nieuw in ons assortiment is de thee van Yogi Tea. Niet alleen lekker om zelf te drinken maar ook om cadeau te geven. Zo is er een speciale kerstthee, adventskalender of een cadeaublik of cadeaudoos gevuld met de beste thee soorten.

De lekkerste suikervrije koffiesiropen, aangepast aan de tijd van het jaar. Dus echte herfst- en wintersmaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Pumpkin Spice voor de herfst en een lekkere Gingerbread of Toffee Nut voor in de koude winter. Ook leuk om te serveren in een borrelglaasje bij een koffie.

 

 

Deze specialty roaster komt elk jaar met een mooi assortiment adventskalenders. Zo is er een adventskalender met 24 verschillende Nespresso® capsules. Een speciale espresso en filterbonen kalender. Elke dag kan je met een qr code alle informatie over de betreffende koffie terug vinden.

Dit is niet zomaar een cadeau, dit zijn heel veel cadeautjes in één. Met dit Bartsbeans cadeaupakket verras jij de echte koffieliefhebber met de drie smaakmakers van Bartsbeans. Waarom zou je dan kiezen?